Blogia
benimacletdigital

Últim dia de l'exposició Sindoi Life

Últim dia de l'exposició Sindoi Life

Hui, dimarts 7 de setembre, és l’últim dia en que la gal·leria d’Enriqueta Hueso tindrà en exposició l’obra de les germanes Hurtado, Sindoi Life. Teresa i Fernanda Hurtado, que els més majors coneixeran pel programa "Un, dos, tres...responda otra vez" han començat una nova activitat artística completament diferent al que havien fet durant la seua vida: han passat d’actuar a pintar.

Durant aquests últims anys, les germanes Hurtado han estat cuidant als seus pares malalts i van deixar de banda la seua activitat artística i la vida pública...però en aquells moments negres la llum de la creativitat es va encendre i d’ahí va sorgir Sindoi Life, un nova forma d’art en la que les artistes agafen una pintura o una foto i la customitzen i adornen d’una forma espectacular i amb un resultat ben colorit i "graciós", en paraules de la gent que va estar a l’inauguració.

Ahí es veu com la personalitat de les artistes es plasma en la seua obra, aquest cop plàstica, per oferir, segons elles "una nova forma de veure l’art". Teresa i Fernanda Hurtado han trobat altra via per a expressar la seua creativitat i la gal·leria "Oriente + Occidente" d’Enriqueta Hueso ha sigut la primera parada d’aquesta col·lecció.

Aquest és l’últim dia que es pot veure, de 17 a 20 al carrer Francesc Martínez, 39. No us ho podeu perdre!

0 comentarios